En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçsonra, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Niyetın tüm düzenleyici gereklilikleri hakkındaladığından ve güvenli bir tahliye rotası sağlamada aktif başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya muhik ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolaylıkla ve hariçya çın açılmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi midein Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsı son not kritik bir öneme sahiptir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın bapları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın intikalini makul bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Mono blok beden kuruluşsı karakol sistemi veya panik pas sisteminin kilidin içinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine bandajlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu getirmek muhtevain yaylı menteşeler kullanılması kifayetli bileğildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en reva paha politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page